Waxen:

Verder geven wij waxbehandelingen die alleen voor benen en voeten geschikt is. Dit gebeurd met verwarmde hars. De warme hars bevat aloe vera. Een van de eigenschapen van aloe vera is kalmeren van de huid. Dit is een prettige bijkomstigheid daar er altijd een beetje roodheid kan ontstaan als reactie. Roodheid ontstaat omdat de hars er met stoflapjes wordt afgetrokken. Uw huid wordt vooraf en na de behandeling natuurlijk gedesinfecteerd met alcohol. Bij het beeindigen wordt als nabehandeling een verkoelende aloe vera lotion gebruikt.

Harsen van voeten

€14,00

Harsen van onderbenen

€28,00

Harsen is uitstekend te combineren met een pedicure behandeling. Van belang is natuurlijk wel om dit toe te voegen tijdens het maken van een afspraak. Er moet apart tijd voor geboekt worden in de praktijkagenda.

Hou ook rekening met de lengte van de haartjes. Zitten er veel zwarte stipjes op de huid, dan zijn nog niet alle haartjes door. Het kan zijn dat dit de oorzaak is van een voorgaande behandeling. Om er een succes van te maken is het ook verstandig om vooraf geen creme te gebruiken anders pakt de hars beslist niet. Dus ook niet s’ morgens na het douchen!

Zowel de basis manicure als pedicure behandeling kan worden uitgebreid. U kunt een keus maken uit een aantal toevoegen. Klik hier voor de extra behandelingen.

Behandeling uitsluitend na telefonische afspraak.

de voetenpraktijk

Voetboogstraat 19
1012 XK Amsterdam
tel: 020 4279409
KvK nummer. 34371639
De Voetenpraktijk Amsterdam

Er wordt in de praktijk veel zorg besteed aan hygiëne. Alle behandelingen worden uitgevoerd met instrumenten die gesteriliseerd zijn in een autoclaaf.

Copyright © 2010